Vi talar Svenska We speak English Wir sprechen Deutsch Wij spreken Nederlands

Att göra i närområdet

En Guide till Aktiviteter och Evenemang Nära Storängen

Förutom Storängens Outdoor aktiviteter finns det en mängd andra evenemang och aktiviteter att välja på i närområdet.

Evenemang i Ransäter

I omgivningen av Ransäter/Munkfors sker det evenemang under hela året. De flesta av dessa evenemang är traditionella svenska festligheter med dans och musik.

Här nedan finner du några exempel som är värda ett besök:

 

För mer information besök: www.munkfors.se eller kontakta oss

Under årets största evenemang, Bälgspel vid landsvägskanten, som hålls på Ransäter Hembygdsgård i början av juli (första helgen, 4 dagar), hittar besökare/musiker varandra även på campingen och spelar skandinavisk folkmusik i grupp. En tradition som har sitt ursprung runt 1970. Detta är din chans att uppleva denna underbara tradition. Men vissa gäster kan tycka att denna tradition är störande. Utanför detta evenemang är campingen en oas av lugn.

Museum

I Ransäters omgivning finns det flera museer,
Till exempel:

Sunne Vattenpark

Under 2006 öppnades en stor vattenpark i Sunne med flera vattenrutschkanor och stora bassänger. Vattentemperaturen är alltid 25 grader, ett riktigt paradis för hela familjen.

Selma Spa

Selma Spa i Sunne erbjuder spabehandlingar, bad & bastu, där man får återhämtning och njutning och ny energi för kropp och själ.

Ski Tunnel Torsby

Åka skidor på sommaren? Nu är det möjligt i Sveriges största och världens längsta skidtunnel i Torsby. Tunneln har en temperatur mellan 0 och -3 grader. Tunneln är 8 meter bred, 4 meter hög och är 1,3 km lång.

Aktiviteter

Övrigt

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå