Vi talar Svenska We speak English Wir sprechen Deutsch Wij spreken Nederlands

Logi

Campingplatsen

Storängens Camping är cirka 15 hektar och har 99 rymliga campingplatser på minst 150 m² med el, 11 stugor och 3 safaritält. Förutom dessa finns det tillräckligt med utrymme för att hitta en plats utan el. Föredrar du att campa nära Klarälven eller ha en plats i skuggan? Allt är möjligt på Storängens Camping.

Sanitet & avfall

Sanitetsbyggnaden är nyrenoverad med rena och moderna duschar och toaletter. Det finns även en separat handikapptoalett med dusch. I samma byggnad finns också ett gästkök utrustat med totalt 4 köksenheter med elektriska kokplattor och mikrovågsugn samt en överbyggd diskplats utomhus. Gästerna kan också få tillgång till en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, strykbräda och handtvätt.

Avfallshantering och återvinning samt en sanitetsplats finns också i närheten där gästerna kan sortera olika typer av sopor, tömma kemisk toalett, slänga gråvatten eller fylla på färskt dricksvatten direkt till vattentanken.

Faciliteter

På campingen finns en lekplats, en 12-håls minigolfbana, en boulebana, flera eldstäder utomhus, en vandringsled, en grässtrand, en fiskebrygga, en badflotte, mycket skog och ett gillestuga där du kan spela en omgång bordsfotboll eller bara läsa en bok och koppla av osv.

Outdooraktiviteter

Olika utomhusaktiviteter finns tillgängliga direkt på campingen, inklusive kanot/kajaktur, flotte tur, bäversafari, uthyrning av cyklar, kanoter och kajaker etc. Redan tillräckligt att göra för både unga och gamla bara på själva campingen. För gäster som är intresserade av ridning och älgsafari har vi lokala samarbetspartners inom köravstånd.

Café/restaurang och kiosk

I vår kiosk säljs flera produkter såsom konserver, torkad mat, smörgåsfyllningar, mjölk, läsk, öl, kaffe, te, snacks, godis, glass, några basartiklar för dagligt bruk, fiskutrustning, grillkol etc. Vårt nyrenoverade Café/restaurang är öppet under högsäsong och serverar kaffe, lunch och middag. Gästerna kan också beställa frallor i receptionen och hämta nybakade frallor nästa morgon.

Våra stugor

Stuga Standard

Stuga Standard

Stuga Komfort A

Stuga Komfort A

Stuga Komfort A

Stuga Komfort B

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå