Vi talar Svenska We speak English Wir sprechen Deutsch Wij spreken Nederlands

Outdoor aktiviteter

Välkommen in i en värld av oförglömliga naturupplevelser och utomhusaktiviteter

Här i den hisnande skönheten i Värmlands naturvärld öppnar vi upp en port till en rad fantastiska utomhusaktiviteter och naturupplevelser, skräddarsydda både för enskilda individer och grupper. Dessutom erbjuder vi fullt utrustade semesterpaket som tar din vistelse till nästa nivå.

Vårt basläger ligger i hjärtat av det förtrollande landskapet Värmland strax utanför byn Ransäter vid älvkanten av Klarälven. Vår andra utpost är djupt inne i skogarna i Gårdsjön Wolfpack territoriet.

Här hos oss strävar vi alltid efter att låta naturens egen takt och rytmer guida våra aktiviteter och semesterpaket. Vi sätter stort värde på att vara respektfulla och varsamma gentemot vår omgivning, samtidigt som vi ger våra gäster möjligheten att utforska och uppleva den svenska naturen, dess vilda djurliv och rika kultur.

Våra outdoor aktiviteter

älgsafari 2

Älgsafari

Turridning

Turridning

mmexport1541092510634

Promenader

minigolf

Minigolf

46

Flottfärd

48

Bäversafari

Upplev Fiskets Magi i Klarälven – En Värld av Spännande Fiskeupplevelser!

Våra vatten döljer hemligheter som väntar på att upptäckas, och fiske i Klarälven är ett äventyr som kommer att väcka din passion för naturen. Här kan du kasta ditt fiskespö i det kristallklara vattnet och jaga efter arter som gädda, abborre, forell och harr. Innan du ger dig ut på ditt fiskeäventyr, kom in till vår reception och införskaffa ditt fiskekort. Med detta i handen har du nyckeln till en oförglömlig dag längs våra stränder och bryggor.

För dem som vill fördjupa sig i fiskets värld, finns möjligheten att köpa fiskeutrustning här på Storängens Camping eller i den charmiga byn Munkfors, endast 9 km bort från campingen. Vi har allt du behöver för att göra din fiskeupplevelse komplett.

PRISER:

  • Endagskort: 50 kronor per person
  • Veckokort: 100 kronor per person
  • Årskort: 200 kronor per person

Barn under 15 år fiskar gratis i sällskap med en målsman. Det är ett utmärkt tillfälle att dela kärleken till naturen med de yngre generationerna och skapa minnen som kommer att vara värdefulla för livet.

Kom och låt fiskets magi omfamna dig, och låt Klarälven bli din fridfulla oas för avkoppling och spännande äventyr.

Vi är ivriga att dela med oss av de skatter som naturen har att erbjuda och de berättelser som den har att berätta. Vi ser fram emot att välkomna dig till Storängens Outdoor och skapa minnen för livet tillsammans.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå